Pican är på G

Lilla jag har haft mycket sällskap nu på sistonne... Fam farkas har införskaffat sig ennu en familjemedlem. En inneboende. Hon är hemma med mig på dagarna så att jag inte är ensam någonting! Det är jätte skönt..

Här om dagen så fick jag mig en dusch! Jag hatar att bada!Här försöker jag torka mig själv!
Jag hatar inte bara att bada! Jag hatar att bli torkad med fön! så här försöker jag torka mig själv medans bigi blåser med torken!


Utställningen

Jag var så duktig tyckte bigi! Hon uppmuntrade mig under dem där långa sekundrarna som jag stod där! Det kändes skönt =)

Bigi vill ta mig till fler utställningar, men ska vänta lite tills min päls inte är så "Luftig" som domaren tyckte! Sen har hon tagit rådet av en kvinna som var där på utställningen och ska klippa bort mitt baby hår som jag har för att pälsen inte ska se så lätt ut!

Lilla jag igen

Nu har jag inte hört av mig på ett tag.. Hoppas inte ni har saknat  mig :D skulle vara lite tråkigt att göra någon ledsen:/

Jag har haft det bra nu när det fina vädret äääääntligen har kommit till sala oxå av alla städer. Jag har vartit en jäkel på att få pälsen ner skitad. Matte har haft det rätt jobbigt med den på sistonne..

Var ju även på utställning i västerås ABB arena som det heter. Matte Bigi och Emi var ju där för första gången dem oxå och tänkte ju inte på att kanske ringa och fråga någon som kan dagen innan. Så vi gick upp riktigt tidigt för att inte komma försent. Så det slutade med att vi fick sitta där från halv 8 på morgonen till ca typ 1 , 2 innan det var min tur att springa.

Jag och Bigi hade tid att öva lite innan och jag var väldigt duktig faktiskt för att det var första gången. Även fast jag var duktig och fin så vart det bara ett blått band för mig. Fast han sa de att det kommer förmodligen att gå bättre sen när min päls har blivit bättre... Men hallåååå Bigi anmälde mig till unghund just för att jag inte är färdig. Jag tror inte den domarn viste hur man ser ut när man är så liten som jag. puh han skulle få en etta av mig eller kanske en nolla?

Nu så ska jag sova tjingeling:)

Lägger upp lite bilder från utställningen snart måste bara hitta sladden till kameran säger matte bigi=)

RSS 2.0